Τι είναι το SEO για τοπικές υπηρεσίες ?

Μάθετε τους καλύτερους τρόπους για να κάνετε SEO για μικρές επιχειρήσεις αποτελεσματικά και να παράγετε αποτελέσματα.

Δεν υπάρχει λόγος να επενδύετε χρόνο και χρήματα για την κατασκευή ενός όμορφου ιστότοπου, αν οι πελάτες σας δεν μπορούν να τον βρουν. Πώς όμως μπορείτε να κάνετε τον ιστότοπό σας να ξεχωρίζει μέσα στον ωκεανό του περιεχομένου που υπάρχει στο Διαδίκτυο?

SEO για μικρές επιχειρήσεις

Η ομάδα των συμβούλων SEO συνεργάζεται με επιχειρήσεις όλων των μεγεθών εδώ και αρκετά χρόνια για να σχεδιάσει και να εφαρμόσει στρατηγικές SEO που παράγουν αποτελέσματα.

1. Κοινωνικοποίηση

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι σπουδαίοι σύμμαχοι στη στρατηγική σας για το SEO, όχι μόνο επειδή οι χρήστες τα χρησιμοποιούν και ως πλατφόρμες αναζήτησης. Οι πελάτες συχνά αναζητούν εταιρείες ή προϊόντα χρησιμοποιώντας, για παράδειγμα, τη λειτουργία αναζήτησης του Facebook. Το προφίλ της εταιρείας σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα κατατάσσεται επίσης στα αποτελέσματα αναζήτησης όταν οι χρήστες αναζητούν την εταιρεία σας ή συναφείς όρους.

2. Μην υπερφορτώνετε τον ιστότοπό σας με λέξεις-κλειδιά
Όπως αναφέρουν οι οδηγίες του Google για τους διαχειριστές ιστοσελίδων, “Δημιουργήστε σελίδες κυρίως για τους χρήστες, όχι για τις μηχανές αναζήτησης”.
Αν απλά πασπαλίζετε λέξεις-κλειδιά στο περιεχόμενό σας, κινδυνεύετε να διαστρεβλώσετε το νόημα και να εκνευρίσετε τους αναγνώστες. Γι’ αυτό μην το παρακάνετε.